Υπόθεση Βαλυράκη: Μάρτυρας «κλειδί» καταγγέλλει ότι τον απειλούν – «Ζω μια κόλαση»

«Πας να πεις την αλήθεια και σε τρομοκρατούν. Στείλαν πέντε, ο ένας από αυτούς με απείλησε λέγοντας “εάν μας ανακατέψεις και εμάς θα σε λειώσω”»

Στην καταγγελία ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του προχώρησε ο μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, η εκδίκαση της οποίας ξεκινά το επόμενο διάστημα μετά το παραπεμπτικό βούλευμα που εκδόθηκε στα τέλη Ιανουαρίου και κατέστη αμετάκλητο στις 27 Μαρτίου.

Ο ίδιος μάρτυρας μιλώντας στην τηλεόραση του Star πρόσθεσε ότι ανάλογες συμπεριφορές έχουν αντιμετωπίσει και συγγενικά του πρόσωπα. Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης και πρόσθεσε ότι οι υπόλοιποι φοβούνται να καταθέσουν.

«Πας να πεις την αλήθεια και σε τρομοκρατούν. Στείλαν πέντε, ο ένας από αυτούς με απείλησε λέγοντας “εάν μας ανακατέψεις και εμάς θα σε λειώσω”» σημείωσε ο ίδιος και υπενθύμισε την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε τον Φεβρουάριο σημειώνοντας ότι δεν έχει ενημέρωση για την πορεία των ερευνών από τις αρχές, μετά τη σχετική καταγγελία του.

«Με απειλούν λέγοντάς μου ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου”» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω».

«Είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλους να κάνουν. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι», αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Δεν ήξερα ότι είναι στο σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης, μετά το έμαθα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού Μανώλης Φωτάκης δήλωσε ότι μέλη της οικογένειας έχουν δεχθεί επιθέσεις λέγοντας ότι στο παρελθόν, το σπίτι και το πολιτικό γραφείο του Σ. Βαλυράκη δέχθηκε επίθεση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το σπίτι και το γραφείο του επίσης βασικού μάρτυρα κ. Παπαθεοδώρου ο οποίος είναι αδερφός της κας Βαλυράκη, δέχθηκε επίθεση ενώ επεσήμανε ότι έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων για τη δηλητηρίαση του σκυλιού της οικογένειας Βαλυράκη.

Τέλος σημειώνεται ότι ο συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη δήλωσε ότι αναμένεται να οριστεί η ακριβής ημερομηνία της έναρξης του δικαστηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί